Een relatie met een steenbok waterman cusp

een relatie met een steenbok waterman cusp

Jullie zijn bovendien allebei koppig, inflexibel en overtuigd van jullie eigen gelijk. Jullie kunnen heel goed met elkaar opschieten en zijn goede vrienden. Het kan heel goed zijn dat jullie relatie wat droog of alledaags wordt, vooral als de romantische en/of seksuele connectie tussen jullie niet heel sterk. Soms vragen jullie je af of jullie minnaars of vrienden zijn. Toch zijn er ook veel verschillen tussen jullie. Jullie weten gewoon dat jullie op elkaar kunnen rekenen. De Waterman komt soms kil en afstandelijk over beide Leo. Het is niet zo eenvoudig om de aandacht en het hart van een.

Overeenkomsten tussen Steenbok: Een relatie met een steenbok waterman cusp

Waterman is avontuurlijk ingesteld. Steenbok is voorzichtiger en conventioneler en zal ervoor zorgen dat het de spuigaten niet uitloopt. In een relatie is, waterman de romanticus en diegene die het leven opwindender maakt. Steenbok is een verantwoord iemand en zal nooit huiselijke taken verwaarlozen.

Een relatie met een steenbok waterman cusp - Astrologie voor

Hij onderhoudt het huis met liefde en affectie. Steenbok met Waterman, u bent beiden sterke, zelfgenoegzame mensen die in staat zijn om de kracht in elkaar te respecteren. U heeft veel gemeen en elkaar veel te bieden. U deelt de behoefte aan privacy, een verlangen naar structuur in uw leven en een voorkeur voor voorzichtige, rationele discussie in plaats van verhitte emotionele uitwisselingen.

Eén Reactie op “Een relatie met een steenbok waterman cusp”

  1. Hun relatie is voornamelijk gebaseerd. Het zijn zeer slimme tekens. Ze kunnen met elkaar praten.

Laat een Antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *